Over mij…

Ik ben Natasja, 33,  schrijfster in hart en nieren.
Woorden stromen door mijn bloed zoals gedachten door mijn hoofd. Schrijven heb ik mijn hele leven al gedaan. Mijn blog is daar een toevoeging op.

2007 verscheen mijn eerste gedichtenbundel: ‘En dichtend leerde ik leven…

2013 heb ik mijn autobiografie uitgegeven ‘Mama zei dat ik zou sterven…’, over mijn leven als getraumatiseerd kind, getroebleerde jongere en jongvolwassene die eindelijk betekenis vindt.

In 2016 volgde de roman ‘Over grenzen,’ over Roemenië, mensenhandel en hoop. De periode die er tussen lag ben ik stadsdichter van Beverwijk geweest.

2016 was ook het jaar dat ik door kanker getroffen werd. Ook nu was schrijven mijn uitlaat. Er verscheen 2017 een troostend dichtbundeltje ‘Dichter tegen kanker aan’, dat een periode gratis aangeboden is in het kankerziekenhuis waar ik ben behandeld. Heb je of ken je iemand met kanker en wil je een bundeltje: benader mij en ik stuur er één op. (Zolang de voorraad strekt.)

Ik werk parttime bij het Leger des Heils en gebruik mijn vrije tijd om samen met mijn man in Roemenië hulpgoederen uit te delen en werkgelegenheid te creëren. Verder jaag ik taal na en laat ik mij soms inspireren door de emotionele flexibiliteit van het leven.
Mijn geloof in God is mijn leven en mijn redding. Het is tevens een fundament voor mijn blogs. Ik geloof in wonderen en dat maakt het leven rijk. Maar soms ook rijkelijk verdrietig, want ze gebeuren niet altijd…

Geniet van mijn blogs, zoals ik van het schrijven geniet.

”Als ik van te voren had geweten waar ik met het Leven aan begon,
dan had ik kunnen zeggen in het diepe te zijn gestapt.
Maar ik ben in de diepte gevallen
en er is geen weg meer terug.

Ik ben geketend in boeien van licht,
het duister door”

17155232_1900122886885632_7303373338424001362_n